تگزاپون یا تگزاپن چیست؟

تگزاپون چیست|تگزاپن چیست|شرایط نگهداری تگزاپون

به احتمال زیاد تا به حال نام تگزاپون را شنیده باشید، اما ندانید که این ترکیب چیست و چه خصوصیاتی دارد؟ باید متذکر شد که این نام در واقع نام تجاری ترکیب شیمیایی سدیم لوریل اتر سولفات با فرمول NaC12H25SO4 به حساب می‌آید که از خاصیت کف کنندگی بالا برخوردار است. از همین جهت شاهد آن هستیم که این ماده به عنوان یک سورفاکتانت در صنایع گوناگون مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه در رابطه با انواع تگزاپون و کاربردهایی که دارند، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار خواهیم داد تا با آن‌ها آشنا شوید.

این ماده در واقع نوعی سورفاکتانت آنیونی به حساب می‌آید که بی‌رنگ بوده و عملکردی عالی دارد. همچنین از ویژگی شکل پذیری فوق‌العاده‌ای برخوردار است که می‌توانید آن را به راحتی در آب حل کنید. دقت داشته باشید که این ماده زیست‌تخریب‌پذیر بوده و مقاومت خوبی در آب سخت دارد.

تگزاپون

آشنایی با انواع تگزاپون

باید متذکر شد که تگزاپون یا تگزاپن در انواع گوناگونی به تولید می‌رسد که معمولا در دو صورت صدفی و معمولی در بازار پیدا می‌شود. تگزاپون صدفی نوع مناسب برای تولید انواع شامپوهای غیر شفاف به نظر می‌رسد. همچنین برای تولید مایع دستشویی نیز می‌توان از آن استفاده کرد. دقت داشته باشید که این ماده به طور معمول با درصد خلوص ۷۰ در بازار تولید و عرضه می‌شود.به طوری که شما تگزاپون n70 را به شکل خمیر و با میزان ویسکوز بالا مشاهده خواهید کرد.

کاربردهای در نظر گرفته شده برای تگزاپون

در رابطه با کاربردهای تگزاپون باید متذکر شد؛ از آنجایی که این ماده ترکیبی از سولفات سدیم آلکیل به حساب می‌آید، می‌تواند کشش سطحی آب در محلول‌های آبی را کاهش دهد. از طرفی دیگر به عنوان ماده اصلی در تولید مواد دارویی، خمیردندان‌ها و همچنین مواد آرایشی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. دقت داشته باشید گاهی اوقات با استفاده از این ترکیب رطوبت را نیز افزایش می‌دهند.

تگزاپون n70 و تگزاپون صدفی که هر دو از انواع این ماده به حساب می‌آیند؛ خصوصیات و ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. به طوری که اشاره شده از نوع صدفی برای تولید شامپو و صابون‌ها استفاده می‌شود. از طرفی در رابطه با نوع معمولی یا تگزاپون n70 باید متذکر شد .که این ماده خمیری شکل بوده و به همین دلیل در تولید شوینده‌های شفاف، پاک‌کننده‌های مربوط به صورت، شامپوهای بدن، پاک‌کننده‌های صورت و همچنین شامپوهای شفاف مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ویسکوزیته به نسبت بالایی برخوردار است.

در ادامه یک دسته‌بندی کلی در رابطه با این ماده را در اختیارتان قرار خواهیم داد.

  • تولید مواد شوینده
  • استخدام در صنایع آرایشی بهداشتی
  • امولسیون کننده
  • روان کننده
  • تشکیل‌دهنده روغن‌های معطر و اسپری‌های بدن

شرایط نگهداری از تگزاپن چگونه است؟

در رابطه با شرایط نگه‌داری تگزاپون یا تگزاپن پاکسان باید متذکر شد که این ماده نباید با پوست و چشم تماس داشته باشد. همچنین از تنفس آن خودداری کنید، زیرا می‌تواند سبب ایجاد آلرژی و حساسیت نیز شود. البته دقت داشته باشید این ماده برای مصرف کننده خطری ندارد؛ اما بهتر است زمان استفاده از شوینده‌های حاوی این ماده، دستکش به دست کنید تا آلرژی و حساسیت برای شما پیش نیاید.

در رابطه با خرید و فروش تگزاپون باید متذکر شد که امروزه فروشگاه‌های بسیاری به این موضوع می‌پردازند. در رابطه با قیمت تگزاپون نیز نمی‌توان اطلاعات دقیق و کاملی داد؛ چرا که شرایط بازار ثبات ندارد. و ممکن است قیمت‌ها بالا و پایین شوند. از همین جهت توصیه می‌شود. اطلاعات مربوط به قیمت این ماده را در زمان خرید از فروشگاه مورد نظرتان بپرسید و در صورت مناسب بودن خرید خود را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع مکالمه
با کلیک در این بخش با ما ارتباط باشید