روغن نارگیل و خواص فوق العاده آن

روغن نارگیل چیست|روغن نارگیل را از کجا بخریم؟

روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده‌است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید. از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در تولید محصولات غذایی استفاده می‌شود. این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط، اسید لوریک، می‌باشد. روغن نارگیل‌ غیر هیدروژنه معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند.این روغن بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغن‌های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن مورد نظر، از همه روغن‌ها بالاتر است؛ بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و دود از آن بلند نمی‌شود.

روغن نارگیل

خواص روغن نارگیل برای مو

۱٫حالت دهنده مو

۲٫از بین برنده موخوره و شوره سر

۳٫جلوگیری از اسیب ساقه مو

۴٫درمان ریزش مو

۵٫اثر خنک کنندگی و حفظ رطوبت موی سر

۶٫ ازبین بردن برآمدگی های کف سر

قیمت روغن نارگیل صنعتی

با توجه به نباز گسترده و مصرف بالای این محصول در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی و تولید محصولات صنعتی و محصولات پلاستیکی و محصولات غذایی و در صنایع دیگر،شرکت پرهام شیمی این امکان را فراهم کرده است تا خرید اینترنتی روغن نارگیل را از سایت پرهام شیمی  و یا از طریق اینستاگرام فروش عمده روغنه نارگیل را سفارش داده و بعد از ثبت سفارش تولیدگنندگان و کارخانجات در سریع ترین زمان ممکن سفارش خود را تحویل گیرند.جهت اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط بوده و از لیست قیمت روغن ها و کیفیت محصولات مطلع شوید.

 

 

 

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع مکالمه
با کلیک در این بخش با ما ارتباط باشید